Subjects: ANTIOXIDANTES, MUTAGÊNICOS, ANTINEOPLÁSICOS, PERIODONTITE, CHÁ, DIABETES MELLITUS
ABNT
CATANZARO, Daniela Pereira. Green tea and EGCG effects on periodontal disease in diabetic rats: microtomographic and histologic analyses. 2019. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Bauru, 2019. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/25/25149/tde-05102021-144942/. Acesso em: 02 maio 2024.APA
Catanzaro, D. P. (2019). Green tea and EGCG effects on periodontal disease in diabetic rats: microtomographic and histologic analyses (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Bauru. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/25/25149/tde-05102021-144942/NLM
Catanzaro DP. Green tea and EGCG effects on periodontal disease in diabetic rats: microtomographic and histologic analyses [Internet]. 2019 ;[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/25/25149/tde-05102021-144942/Vancouver
Catanzaro DP. Green tea and EGCG effects on periodontal disease in diabetic rats: microtomographic and histologic analyses [Internet]. 2019 ;[citado 2024 maio 02 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/25/25149/tde-05102021-144942/